Storinnrykk 14.august

Søndag hadde vi storinnrykk av familien. Vi feiret ikke mindre enn fire bursdager! Mormor, farmor, farmor, farfar, tanter, onkler, oldemødre! Vi ble tilsammen 14stk og fikk akkurat plass rundt kjøkkenbordet. En ting med å like å lage mat, er at det er utrolig morsomt å få lov til å lage mat til så mange!

Kokken fikk ansvar for middagen, kona fikk mesteparten av æren for desserten – selv om Kokken jammenmeg kan bake han også 🙂

Middag ble  «beef bourguignon» – en fyldig kjøttgryte med rødvin og masse gode smaker. Vi brukte oppskriften fra Trines Matblogg denne gangen. Tilbehøret ble en fantastisk potetmos laget på mandelpoteter, fløte og masse smør.

Desserten ble den alltid populære ostekaken med hjemmelaget hassel- og mandelbunn. Det blir så utrolig mye bedre enn den typiske søte kjeksbunnen. Fyllet er laget med såpass lite stivelse at det blir mer en mousse. Smaken er sitron og pasjonsfrukt- en uslåelig kombinasjon. Kokken laget en pasjonsfrukt- og kokosmoussrull dekket i en utkjevlet browniebunn. Fantastisk. Laget også vaniljekrem som vi serverte ved siden av frukt.

 

Jeg tror alle dro stappmette hjem denne dagen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s