Bolledeig kan brukes til så mangt!

den

God onsdag! For en tid tilbake avslørte vi oppskriften på verdens beste kanelsnurrer!
Disse får fort bein å gå på, og er også veldig fine å fryse, enten som emner som bare er forhevet, eller ferdig stekte. Ettersom denne oppskriften alltid er en suksess, så tenkte vi at det kanskje gikk an å bruke den til andre ting også; klippekrans for eksempel.

Ingen av oss feirer fastelavn på noe spesielt vis, men i år hadde vi i alle fall lyst til å bake og invitere på fersk gjærbakst (hvem kan vel motstå det?). For å gjør ting litt mer spennende lagde vi tre typer fyll;

* Kanel, sukker, smør og karamellsjokolade
* Hakkede pistasjnøtter, smør og sitronzest
* Vaniljekrem og skogsbær

Lag deigen som vanlig. Legg fyllet på over 1/3 hver, rull deigen, form til en runding, klipp med saks på skrå og brett annethvert klipp til høyre og venstre. Pensle med egg og stek 220 grader ca 25min. 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s