En junihelg full av digg mat!

Denne siste helgen i juni har gått med på å masseprodusere ketchuper, sauser, tilbehør, matpakkehorn, fermentert Jun og  Kombucha. Det første vi gjorde var å rydde i alle skuffer og skap. Norgesglass eller andre passende glass med lokk ble merket med kritt-teip og påskrevet innholdet på toppen. Se, så smart!

35943601_450778585334399_2456290095775350784_o

Så ble det laget «Kina-guffe», forskjellige ketchuper og røkt eplemos (den var helg magisk til svinekjøtt). Disse holder seg en god stund i kjøleskapet, men ettersom vi har fått en ny respekt for grilling, blir nok disse brukt opp i løpet av sommeren.

OPPSKRIFTER kommer SNART! DSC02034

Ellers har vi laget okse ytrefilet med stekte poteter, chalottløk, hvitløk og rødbeter i trøffelbalsamico, svin indrefilet med fløtegratinerte poteter og grillet hjertesalat, samt Entrecôte med grillede poteter, grillet løk og «Kina-guffe».

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Det kommer også en steg-for-steg guide for hvordan du kan lage Jun og Kombucha, men den må fermentere først før det kan bli tatt flere bilder 🙂

Ha en herlig start på JULI 🙂 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s