Hjemmedyrkede grønnsaker

20190914_104446

Grønnsaksdyrking er fantastisk gøy. Dyrt trenger det heller ikke være. Den store forskjellen har vist seg å være jorda man bruker. Her i huset bruker vi som tidligere beskrevet, Bokashi-kompostering. Den jorda som lages fra denne prosessen er helt vanvittig bra. Jeg hadde aldri trodd det skulle bli så fine og store og smaksrike grønnsaker.

I år sådde vi polkabeter, paprika, agurk og gulrøtter i flere farger. Spesielt de lilla er utrolig artige og ungene digger disse. Gulrøtter og beter er dyrket på friland, agurk og paprika i pallekarmdrivhus fra Plantasjen.

God høst!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s