Tiden går så fort / vegetar?!

Hei alle!

Det blir lite tid til blogging desverre, og det er synd – for vi lager så mye god mat for tiden. Jeg lover at det skal bli tatt flere bilder og legges ut flere oppskrifter. Høsten og vinteren tilsier mer innetid og mer tid generelt.

Siden sommeren har vi gått på oppdagelsesferd i matverdernen og kommet frem til en ting; Vi trenger ikke kjøtt for at et måltid skal være bra. Etter å ha fulgt vegetarianere på Instagram en god stund, kjøpte Kona «En skikkelig digg kokebok». Og det må være, uten tvil, den beste kokeboka vi har hjemme. Ofte kjøper man en bok man har ønsket seg, så blir man litt skuffet. Men ikke denne! Av 80 rett i boka er det 80 retter vi har lyst til å prøve!. 

Det beste av alt er at kroppen føles bedre. Og at ungene ELSKER det! Kanskje ikke rettene med mest grønne linser 😉 Men bønner, grønnsaker, dipper og digg går ned på høykant.

Hvis dere i tillegg tar dere tid til å se filmen «The Game Changers» på Netflix, da håper vi dere får ett litt annet syn på dette med at man MÅ spise kjøtt. last ned.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s