Familie-kokeboken

Vi gikk til innkjøp av kokeboken fra Berit Nordstrand og Kjartan Skjelde for en stund siden. Den har mest stått til pynt (en fin bok!), men nå var tiden inne for å få mer inspirasjon til middagslagingen. Ofte går man i den samme tralten, og man blir lei.

Verdens-beste-familiekokebok-lowres

Vi startet med denne retten; kotelett med ertemos på spinat og rødbete, toppet med rødløk, kapers og grapefrukt. En bombe av en smakskombinasjon. Det gikk vel også maks 10 minutter å lage denne retten. Dette er noe barna skal få servert så fort som mulig – dette var utrolig godt!

Vi gleder oss til å teste flere av rettene.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s