Dagens enkleste 7-minutters middag

Kjapp og sunn middag er vel egentlig det de fleste foretrekker i det daglige. Vi kan kose oss i flere timer med å gjøre i stand en mer forseggjort middag, men når man er sliten etter jobb er enkel mat så mye bedre. I går ble det fryktelig enkelt! En pakke fersk pasta med ost og skinke sammen med stekt løk og brokkoli. Stek en løk til den blir myk og får litt farge, sammen med så mye brokkoli du måtte ønske – denne skal fortsatt ha tyggemotstand. Når pastaen er kokt, hell den i grønnsakene, sleng i pølse av ønske (her var det salami) og oppkuttet/revet paremsan. Smak til med salt og pepper. Superenkelt og veldig, veldig godt. Dette ble akkurat nok til to passe sultne voksne.

Én kommentar Legg til din

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s