17.mai!

17.mai ble fantastisk fin for vår del. Sol, familie og kjentfolk. En noget sliten gjeng tok tidlig natta, men alle koste seg. Vi ordnet i stand mat og kaker til familien før vi tok turen sammen med barna til skolen for enda mer is og lek. Vi grillet skikkelige pølser fra Metervare, servert med grillede grønnsaker og potetsalat. I stedet for pavlova falt valget på en iskake med marengsbunn og bær i år. Den ble knallgod. Oppskriften er fra Mat På Bordet. Noen 17.mai-muffins ble sterkt ønsket fra de små – favorittoppskriften er muffinsoppskriften fra The Hummingbird Bakery – boken «Cake Days».

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s