Hjemmelagde fiskepinner

Hvem liker vel ikke fiskepinner? Ettersom vi er opptatt av å spise mest mulig ren mat, og aller, aller helst fra bunnen av, er dette noe både voksne og barn liker. Servert med oppkuttede grønnsaker, aioli og ketchup (ja, vi spiser ketchup 😉 ) – det blir neppe bedre enn dette.

Skjær torsk i passe store biter. Rull de i mel blandet med salt og pepper eller de krydrene du vil. Vend de så i eggog til slutt i panko. Vi bruker soyaolje i ei stor gryte og friterer fiskepinnene. Serverer med råe, oppskjærte grønnsaker – denne gangen gulrøtter, agurk og paprika. Ja – og så lagde vi søtpotetchips til – fryktelig godt! Barna dyppet i ketchup, vi voksne i aïoli. Hver smule ble spist opp 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s