Alt på bordet! [sponset innlegg]

DSC02347

De hyggeligste måltidene er de som bare varer og varer. Der hvor man sitter og forsyner seg fra massevis av boller og fat; søtt og syrlig, sterkt og surt. Forrige uke ble det et slikt måltid for to ettersom vi har fått testet ut den nye serien «Korea Cuisine» fra Oluf Lorentzen; Kimchi, Gochujang-paste, Ssamjang-paste og juzu-paste. Fra før hadde vi Chimichurri og blue corn tortillas, også fra Oluf. De har startet med netthandel også for privatpersoner og det er absolutt verdt en titt innom.

Vi stekte oksekjøtt sammen med løk og en god del av pastene med masse koriander på. Så var det bare å fylle lefsene med alt man ønsket. Hakket også opp paprika, tomat og lagde syltede småløk, samt en blandet salat med spirer.

Det som er så spennende med slik mat er at hver lefse smaker forskjellig, helt avhengig av hva du vil putte oppi. Dette var i allefall mye bedre enn den normale «fredags-tacoen» 🙂

Velbekomme!

DSC02350

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s