Kokken&Kona gjør ting vi (tydeligvis) kan

Påskeferien ble ingen FERIE. Vi har i lang tid planlagt og ventet, og ventet på påsken i år. Da hadde vi nemlig bestemt at barna skulle få nye rom. Samtidig kunne vi lage ett skikkelig gjesterom og fikse gangen nede. Og slik ble det. Sju dager med slit, 16-timers arbeidsdager, utallige kjøreturer til butikker, søppelfyllinger, opp og ned trapper, inn og ut dører. Men vi hadde aldri klart det uten den gode hjelpen vi fikk!

Vi kom i mål! Bildene viser på ingen måte noe rettferdighet, det er mye bedre enn det ser ut som. Vi har rivd vegger, flyttet vegger, fjernet dør og vinduer, satt inn ny dør, malt, pusset, satt opp steinvegg, listet, senket tak, lagt nytt tak, nye vegger, nytt gulv, skrudd senger og ordnet.

Det ene store rommet ble delt i to med en dør i mellom. Dette var opprinnelig en hybel med egen inngang og ekstra vinduer. Kontoret ble rommet til eldstejenta med en liten utvidelse, pluss to boder ved siden av som ble revet ned og gjort om til klesskap. Det ene barnerommet ble gjort om til gjesterom.

Noen FØR-bilder:20180310_133912-COLLAGE

Og ETTER-bilder:

20180401_170255-COLLAGE

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s