Taco-mania!

Vi prøver å variere så ofte vi kan – og lage «hverdagsmaten» litt mer fancy, litt annerledes og ganske mye bedre. Taco er ett eksempel. «Vanlig fredagstaco» bestående av kjøttdeig med krydder, mais, ost, rømme, tomat og kinakål kan bli så MYE mer spennende. Ungene kaster seg over den mer spennende varianten og det er gøy å se hva de putter på.

Denne gangen hadde vi pulled pork fra før, som vi krydret litt, samt steamet oksekjøtt i strimler. Som tilbehør hadde vi coleslaw. rømme, alfalaspirer og bønnespirer, isbergsalat, avokado. paprika, agurk og ananas. Servert i tacutubes eller som salat er dette enkelt å spise!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s