Vi pusser opp!

Hva? Ett innlegg som ikke omhandler MAT? Jepp. Vi har nemlig en del prosjekter utendørs. Ja ikke bare en del.. listen er lang som et vondt år – men da er det så godt å se når man ferdigstiller ett etter ett. Vi har desverre vært dårlige til å ta bilder underveis, men skal få tatt noen når ting er ferdig malt så ser dere forskjellen.

Prosjekt – starte med å bygge ut platting + bygge større utebod begynner å nærme seg slutten. Mangler en skillevegg, samt maling. Det blir så fint!

Listen er lang.. Hagen er et gjørmehull akkurat nå. Gammel mur må rives og settes opp på nytt. Vi må drenere, legge pukk. Muligens legge nytt gress i samme slengen. Vi skal montere markise. Bygge og utvide helt ny platting på fremsiden. Fjerne gress og legge grus + helst sette opp frittstående bod. Male ferdig. Bygge søppelkasseskur og nytt gjerde. Sette opp gjerde rundt plattingen oppe…… Jess. Det stopper vel en gang på både tid og penger.

Litt sommerferie må vi jo ha!

Én kommentar Legg til din

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s