Dobbel espresso

Kaffe – et must!

Kaffe har ikke vært så viktig for noen av oss før. Jo selve drikken, men samme hva slags eller hvor den kommer fra. Helt til vi kjøpte en håndbrygger og litt dyrere kaffe.  Smaken var temmelig mye bedre enn kapslene til en billig kapselmaskin. Og så fikk vi smake espresso hos en bekjent – ferske kaffebønner fra Afrika, merket Lippe. Vi tok en slurk og så på hverandre. Hva er dette???

For en smak. En opplevelse! Dette måtte vi ha mer av.

Kona er så heldig å ha en «kaffemann» på jobb. Han jobber for Joh.Johanson kaffe, og blir fryktelig gla når noen viser slik interesse for kaffe. Så gla at han ville låne bort en av sine kaffemaskiner – og sendte med en god del bønner også.

Så nå nyter vi kaffe hver dag. Gjerne en dobbel espresso med en teskje sukrin gold.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s