Telt med gjengen

Friluftsliv, sjøluft og mobilfri hverdag.

Det har vi drømt om en stund. Resten av bankkontoen ble tømt etter en tur til XXL og G-max, samt en svipptur innom finn.no. Vi pakket tidenes tyngste sekker og satte snuten mot Krokstrand – alle fem.

Det ble en fantastisk tur! Vi voksne var kanskje litt skeptisk; hva hvis været ble dårlig, hva hvis barna kjedet seg (gud bedre!), hva hvis… Men det var unødvendige bekymringer. Barna var klare allerede da de sto opp lørdag morgen. Skal innrømme at Kona var like ivrig 😉

Teltet ble slått opp mens barna lekte – svaberg, steiner, vann og frisk luft. Naturen er uendelig! Vi lagde steinbutikk, serverte «mat» på trefjøler vi fant langs stranda. Tegnet og sanket skjell. Vi vandret langs stranda og klatret på sleipe steiner. Vi grillet pølser, marshmellows og pinnebrød. Snakket, koste oss. Barna lurte på når de skulle få sove for de syntes de var så koselig! Vi voksne ble liggende oppe lenge og snakke og filosofere og allerede planlegge neste tur.

Det beste med hele uka: TELTTUR! 20160925_102549-collage

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s