Lang pause! Men bloggen er tilbake

Tiden flyr – som sikkert alle vet! Jula kom og gikk. Koselig var den med masse familie, masse god mat, godterier, kaker og ikke minst alle gavene. Romjulen feiret vi tok voksne alene i Krakow. Det var en utrolig fin tur. En vakker by med de mest majetiske kirker og tårn. En storslått gamleby med salgsboder og torg. Mye spennende god mat og utallige shoppingmuligheter. Det ble en tur i både saltgruver og til Auzwich. Sistnevnte ble en vekker og en opplevelse for oss begge. Dit burde alle dra en eller annen gang i livet.

 

Det blir straks mer blogging om mat – vent i spenning! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s